Pitkän linjan Ilves-puolustajasta valikoitui joukkueen uusi kapteeni – Näin Tatu Miettunen ajattelee omasta asemastaan nyt

Miehet ovat Ilveksen jalkapallojoukkueessa vaihdelleet, mutta yksi on viimeisten vuosien aikana pysynyt sitkeästi. Hän on keskuspuolustaja Tatu Miettunen, josta valittiin lauantaina joukkueen uusi kapteeni pelaajien äänestyksessä.

Varakapteeneina joukkueessa ovat Felipe Aspergren, Tuure Siira ja Joona Veteli.

– Kyseessä on kunniatehtävä. Pyrin auttamaan nuorta joukkuetta eteenpäin. Arvostan saamaani palautetta. Tietysti sekin on tärkeää, että saan edustaa kasvattiseuraani Ilvestä.

– Joukkueessa on paljon uusia kasvoja, mutta ainakaan vielä kenelläkään ei ole tainnut mennä hermot, vaikka olen huudellut ja kuittaillut kentän laidalta pitkin talvea. Saa nähdä miten käy, kun olen kentällä, Miettunen kommentoi Ilveksen verkkosivuilla.

Uuden kauden joukkue on varsin nuori, ja Miettunen edustaa 26-vuotiaana ehdottomasti sen kokeneempaa osastoa. Lauantaina hän oli mukana, kun Ilves kukisti Tampereella KTP:n maalein 3-0.

– On hienoa päästä taas pelaamaan. Hetki tietysti menee hyvän tuntuman löytämisessä. Cupin pelit olivat joukkueelle pettymys. KTP-pelissä otettiin kuitenkin taas askel eteenpäin. Meidän nuorella jengillä on potentiaalia ja se näkyy. Tasaisuutta tarvitaan lisää.

– Erittäin positiivista oli se, että pidimme nollat. Sitä ei ole montaa kertaa tänä talvena tapahtunut. Olimme kurinalaisia alakerrassa ja ylhäällä oli tehoja. Kolme hyvin tehtyä maalia ja iloisin mielin päästiin talvilomalle, Miettunen kuvailee.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut