Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Roolittaja vastaa: Löytyivätkö Matti ja Teppo vuosimallia 1986 elokuvaan? – "Koominen oli hakuilmoituksen tarkoituskin olla"

Ilmoitus Facebookissa pysäytti katseen viime viikolla: ”WANTED! Matti ja Teppo vuonna 1986 look-a-liket! Etsimme 35-40v miehiä featured extroiksi Kikka-elokuvaan esittämään legendaarista veljeskaksikkoa Mattia ja Teppoa! Palkkio: 150 euroa per hlö. Kuvaukset 1pv Tampereella”.

– Roolit eivät sisällä replikointia, mutta hyvä läsnäolo kameran edessä tarvitaan. Voit siis olla vaikka kokenut harrastaja tai muuten vaan linssilude. Ihanteellisinta olisi, että hakijat olisivat noin 170-175 senttiä pitkiä miesoletettuja, mutta tässä on vara joustaa, jos ovat muuten täydellisiä rooleihin, Helsinki Castingin ilmoituksessa sanottiin myös.

Ajatus ilmoittautuvista herättti hilpeyttä. Löytyivätkö Matti ja Teppo, heitä etsineen roolitustoimisto Helsinki Castingin Jantsu Puumalainen?

– Enemmänkin olisi voinut tulla hakemuksia, mutta kyllä siellä sopivia kasvoja oli. Koominen oli hakuilmoituksen tarkoituskin olla, jotta se herättää huomiota, Puumalainen kertoo.

Lue viikonlopun Tamperelaisesta lisää kaupungissa kuvattavien elokuvien roolittamisesta ja siitä, miten kuka tahansa voi ehä päästä Holywood-elokuvaan.