Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ratinan stadionin massarokotuspaikka avautuu 8.3. – näin se toimii, näin sinne tullaan

Koronarokotukset Ratinassa Tampereen stadionin liikuntasaleissa alkavat 8. maaliskuuta 2021. Ensimmäisenä Ratinaan rokotukseen pääsevät yli 80-vuotiaat tamperelaiset, joiden rokotukset keskitetään pääosin Ratinaan rokotusyksikön auettua. Rokotuksia annetaan vain ajanvarauksella.

Ratinan rokotusyksikkö on stadionin suvannon puoleisella sivulla. Sinne kuljetaan Ratinan rantatietä pitkin.

Rokotteet saapuvat pienissä erissä, siksi Ratinan rokotusyksikköön (Ratinan rantatie 1) aikoja annetaan tässä vaiheessa viikoksi kerrallaan. Nyt ajan voi varata 8. maaliskuuta alkavalle viikolle. Rokotusaikoja lisätään sitä mukaan kun rokotteita saadaan lisää.

Terveysasemalta tulevissa puheluissa ei sovita rokotusaikoja kotiin, ainoastaan rokotuspisteisiin terveysasemille ja nyt Ratinaan. Soitot on aloitettu yli 90-vuotiaista ja niissä edetään ikävuosi kerrallaan nuorempiin, jotka eivät ole itse varanneet rokotusaikaa.

Jos ajan haluaa varata itse, sen voi hoitaa verkossa tai puhelimitse soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan 03 5657 0023 (joka päivä klo 7‒22) tai omalle terveysasemalle (ma‒to klo 8‒16, pe klo 8‒15).

Jos rokotusaika halutaan varata samalla myös yli 80-vuotiaan kanssa samassa taloudessa asuvalle omaishoitajalle tai yli 70-vuotiaalle, on aika varattava puhelimitse. Verkkoajanvarauksen kautta tämä ei ole mahdollista.