Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt on kiinnityksessä kontrastia: Mikko Alatalo esiintyy hevifestivaalilla

Vaikka vielä tuskin kukaan tietää, voidaanko yhtään kesän festivaalia Suomessa järjestää, buukkaavat tapahtumat esiintyjiä sinnikkäästi. Yksi mielenkiintoisimmista kiinnityksistä julkistettiin tällä viikolla, kun Kauhajoen Nummirock kertoi buukanneensa Mikko Alatalon keikalle.

Viidellä vuosikymmenellä levyttänyt, 700 kappaletta kirjoittanut ja yli 6000 keikkaa heittänyt Mikko Alatalo virallinen...

Julkaissut Nummirock Tiistaina 23. helmikuuta 2021

Alatalon tarkoitus on esiintyä Nummirockissa yhdessä haitaristi Jammi Humalamäen kanssa. Tapahtuma ei ole miehelle entuudestaan vieras, mutta edellisestä esiintymisestä on jo kulunut kotvan verran aikaa.

– Tänä vuonna ”Senaattori” täyttää 70 vuotta, ja juhlan kunniaksi mies nousee Nummirockin lavalle noin 40 vuoden tauon jälkeen, festivaali kertoo Facebook-yhteisössään.

Kontrastia esiintymiseen tuo se, että Nummirock on viime vuosien aikana profiloitunut vahvasti raskaamman rockin festivaaliksi.