Aku Hirviniemi on uutuussarjan Urpo Lahtinen! – Kuvaukset alkoivat Tampereella

Suomalaisesta lehtikeisarista ja Kaupunkilehti Tamperelaisen perustaneesta Urpo Lahtisesta tehdään C More -alkuperäissarja, joka sijoittuu 1970-luvulle. Sarjan kuvaukset alkoivat torstaina Tampereen Mustavuoresta.

Hymyä!-sarjan pääosissa nähdään liuta Suomen eturivin näyttelijätähtiä. Pääosassa Urpo Lahtisena nähdään monessa tuotannossa marinoitunut Aku Hirviniemi. Menossa ovat mukana myös Janne Kataja, Ilari Johansson ja Elsa Saisio. Paikallisista näyttelijöistä mukana on ainakin Karoliina Kudjoi Armi Ratian roolissa.

– Urpo Lahtinen oli mies, joka oli tottunut saamaan kaiken mitä halusi. Mutta elikö hän sittenkään sellaisen elämän kuin olisi todella halunnut? Hymyn imperiumi kätkee taakseen niin vaikuttavia ihmiskohtaloita ja tarinoita, että tähän produktioon on ollut uskomattoman hienoa hypätä mukaan. Urpo Lahtisen saappaat ovat valtavat täytettäväksi ja juuri siksi tämä rooli on upea haaste, kommentoi Hirviniemi itse asiaa tuotannon tiedotteessa.

Sarjaa kuvataan kevään aikana useammassa kohteessa Tampereella ja Pirkanmaalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut