Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ida Hulkko lyö nyt kaikki paukut urheilu-uraan – "Siirrän armeijaan menon uran jälkeiseen aikaan"

Tamperelaisuimari Ida Hulkko on toimittanut julkisuuteen tiedotteen, jossa kertoo nyt panostavansa kaiken aikansa ammattilaisuransa kehittämiseen. Se tarkoittaa sitä, että aiemmin suunniteltu sotilasura ja armeijan käynti siirtyy myöhemmälle ajalle.

– Tokion A-rajan rikkominen ja huikea syksy ISL:ssä maailman parhaiden uimareiden joukossa loi uskoa omaan tekemiseen. Lisäksi panostus kokonaisvaltaiseen ammattilaisuraan myös altaan ulkopuolella alkoi tuottaa tulosta. Olen päässyt tekemään hienoja yritysyhteistöitä ja haluan edelleen kehittyä omassa myynnissä ja markkinoinnissa.

– Tämän pohjalta olemme taustajoukkojeni kanssa käyneet keskustelua, mitä Tokion olympialaisten jälkeen kannattaa tehdä. Pitkän, eikä niin helpon, harkinnan jälkeen olen päättäny panostaa täysillä omaan ammattilaisuraan ja siirrän armeijaan menon uran jälkeiseen aikaan, Hulkko kertoo.

Kun Tokio on selvitetty, olympialaisia tulee lisääkin.

– Tokion olympialaisten jälkeen alkaa matka kohti Pariisin 2024 olympialaisia, joissa tavoite ei ole yhtään vähempää kuin mitali. En aio kuitenkaan suhtautua kisoihin pakkomielteisesti vaan nauttia matkasta ja neljän vuoden aikana tulee monia tärkeitä kisoja.

– Mielestäni Suomessa asenne huippu-urheilua ja -urheilijoita kohtaan voisi olla positiivisempi ja ratkaisukeskeisempi. Urheilijoita pitää tukea päätöksissään ja myös urheilijoiden pitää uskaltaa olla ylpeitä omasta tekemisestään sekä tehdä töitä kokonaisvaltaisesti ammattilaisuuden eteen, Hulkko kommentoi.