Rakennustarvikeliike avoinna vuorokauden ympäri? – Kyllä, se tapahtuu keväällä Tampereella

Stark jatkaa rakennustarvikekaupan uudistamista ja avaa kevään aikana kolmannen vuorokauden ympäri avoinna olevan rakennustarvikeliikkeensä Tampereen Nekalaan.

Stark Nonstop -myymäläkonsepti ja noutopiha tarjoavat rakentajalle vuorokauden ajasta riippumattoman asiointimahdollisuuden.

– Laajentamalla nyt Nonstop-toimintamme Tampereelle, vahvistamme asemaamme markkinassa johtavana ammattilaisten kumppanina, toteaa Starkin toimitusjohtaja Harri Päiväniemi tiedotteessa.

Stark Tampere Nekalan yksikönpäällikkö Janne Merikoski on vakuuttunut, että toiminnan laajentaminen 24/7-malliin tukee koko liikkeen toimintaa ja tarjoaa ammattirakentajalle poikkeuksellisen kattavan palvelukokonaisuuden Tampereella ja sen ympäristössä.

Nekalan myymälä uudistettiin loppuvuodesta 2019. Myymälä laajoine näyttelyalueineen on Starkin suurin, pinta-alaltaan 4500 neliötä. Stark palvelee asiakkaita Tampereella Nekalan lisäksi Lielahdessa ja Hankkiossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut