Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi on kirjannut useampia rikosilmoituksia Hallilan ulostehäiriköstä: ilmoituksia jätetty jo viime vuonna – "Motiivi on epäselvä ja tekotapa erikoinen"

Tamperelainen uutisoi maanantaina Tampereen Hallilan rauhaa pidemmän aikaa piinanneensa ulostehäiriköstä. Asiaa on puitu Hallila-seuran sosiaalisen median yhteisössä, josta selviää kuvatodisteiden kera että häirikkö on ottanut alueella kohteekseen useammankin auton.

Tampereen Hallilan asukkaat ovat ihmeissään: kuka levittää ulostetta autojen ikkunoihin ja konepelleille? – "Viime yönä heitetty p**kaa suodatinpussissa..."

Asiasta samaten sosiaalisessa mediassa käytyjen keskustelujen perusteella selviää, että samantapaisella asialla on hyökätty henkilöautojen päälle myös muualla Tampereella.

Asian tutkinnanjohtaja, rikosylikonstaapeli Tuomas Luhtaniemi vahvistaa Tamperelaiselle, että asiasta on pelkästään viikonlopun aikana jätetty kolme rikosilmoitusta. Ensimmäiset rikosilmoitukset vastaavista tempauksista on jätetty jo viime kesänä.

Rikosilmoitukset on kirjattu rikosnimikkeellä lievä vahingonteko.

– Ilmoituksia on tosiaan tehty useampia. Poliisi on tehnyt asiaan liittyen lisäselvityksiäkin. Niiden sisältöä en kommentoi sen tarkemmin, Luhtaniemi sanoo Tamperelaiselle.

Mitä ajattelet tekotavasta?

– Tekotapa on erikoinen. Motiivi on tässä vaiheessa epäselvä.

Onko asiassa edetty jo niin pitkälle, että poliisilla on tiedossa ulosteen alkuperä: onko se peräisin navetasta vai jostain muualta?

– Ei ole. Ulosteen laatua on hyvin vaikea selvittää.

Tässä vaiheessa tutkintaa Luhtaniemi toivoo, että mikäli jollain on havaintoja tekoihin liittyen, he ottaisivat yhteyttä Sisä-Suomen poliisiin.