Pirkanmaan näkyvät SDP-toimijat ottavat kantaa Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin puolesta – "Ovat parantamassa pirkanmaalaisten hyvinvointia"

Fimlab on toteuttanut Tampereella kuukausien ajan niin sanottua drive-in -koronatestausta Messu- ja urheilukeskuksessa. Arkistokuvassa Fimlabin Anu Mustila ja Finland Eventsin Hannele Nuotio. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkanmaan näkyvät SDP:n toimijat ovat toimittaneet julkisuuteen kannanoton, jossa he ottavat kantaa Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin toiminnan puolesta.

Kannanoton on allekirjoittanut 15 seudun näkyvää demarivaikuttajaa – pääministeri Sanna Marin, alueen kansanedustajat, Pirkanmaan Sosialidemokraattien puheenjohtajisto, pormestari Lauri Lyly, sairaalaneuvos Rauno Ihalainen sekä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen demariedustajat.

Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin tulevaisuus herätti runsaasti keskustelua maanantaisessa Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksessa. Etenkin pääministeri Sanna Marinille esitettiin asiaan liittyen runsaasti kysymyksiä.

– Haluamme varmistaa, että julkisomisteisten yhtiöiden toiminta osana julkista palvelujärjestelmää turvataan. Pirkanmaan sosialidemokraattiset toimijat antavat täyden tukensa Coxan, Sydänsairaalan ja Fimlabin laadukkaalle, asiakaslähtöiselle ja kustannustehokkaalle toiminnalle. Kyseiset julkisomisteiset yhtiöt ovat omalta osaltaan parantamassa pirkanmaalaisten asukkaiden hyvinvointia, ja tämä on sosialidemokraateille erityisen tärkeää, kannanotossa todetaan.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut