Tampereen Hallilan asukkaat ovat ihmeissään: kuka levittää ulostetta autojen ikkunoihin ja konepelleille? – "Viime yönä heitetty p**kaa suodatinpussissa..."

Poliisi on Hallilan asukkaiden mukaan tietoinen alueella tapahtuvista ulostekolttosista.
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Hallilan kaupunginosan rauhaa on jonkin aikaa häirinnyt tekijä tai ryhmä tekijöitä, jotka ovat aiheuttaneet täkäläisille autonomistajille lukuisia ikäviä yllätyksiä aamun koittaessa.

Poliisi on kirjannut useampia rikosilmoituksia Hallilan ulostehäiriköstä: ilmoituksia jätetty jo viime vuonna – "Motiivi on epäselvä ja tekotapa erikoinen"

Yllätys on jokaikinen kerta ollut sama: auton konepelliltä, sivuikkunasta tai etuikkunasta on löytynyt ulostetta. Määrä ei ole ollut mitenkään vähäinen, vaan kuvista on erotettavissa suuri, näkyvä määrä sitä itseään.

Asiaa on puitu Hallila-seuran sosiaalisen median yhteisössä. Eräs asiasta kirjoittaneista kertoo tehneensä asiasta myös rikosilmoituksen. Yhteisössä on useampia kuvia todisteena siitä, että ulostetta on löytynyt milloin ikkunasta, milloin konepelliltä.

– Jollain on hyvä harrastus Hallilassa. Viime yönä heitetty p**kaa suodatinpussissa tuulilasiin, kommentoi yksi kirjoittajista.

Päivitystä seuranneesta keskustelusta käy ilmi, että samantapainen toiminta on jatkunut alueella jo pidemmän aikaa. Erään kirjoittajan mukaan vastaavanlaista häiriötä olisi jatkunut jopa useamman vuoden ajan.

– Joulukuussa oli meidänkin auton lasissa. Silloin ainakin tuli isot kengän jäljet auton viereen ja lähti pois, vastaa yksi keskusteluun osallistuneista.

Tuorein kuvatodiste häiriöstä on maanantaiaamulta. Kuvassa on auto, jonka sivulasissa on huomattavan näkyvä uloste, joka on valunut pitkin sivuovea.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut