Ex-uutisankkuri ja Tampereen yliopiston viestintäjohtaja Tampereen viestintäpomoksi

Katja Kannonlahti tuli Tampereen yliopiston viestintäjohtajaksi vuonna 2012. Tamperelaisen arkisto
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

FM, eMBA Katja Kannonlahti on valittu Tampereen kaupungin viestintäjohtajaksi.

Kannonlahti toimii tällä hetkellä MIELI Suomen Mielenterveys ry:n viestintäjohtajana vastaten mielenterveysjärjestön viestinnästä ja varainhankinnasta.

Kannonlahti on toiminut Tampereen yliopistossa viestintäjohtajana vuosina 2012–2017, projektijohtajana 2017–2019 ja johtavana asiantuntijana 2019–2020.

Vuosina 1998–2012 hän toimi MTV3:n uutis- ja ajankohtaistoimituksessa eri tehtävissä. Kannonlahti aloittaa viestintäjohtajana 12.huhtikuuta.

– Tämä mahdollisuus työskennellä kotikaupunkini hyväksi on itselleni todella mieluinen. Olen niin monen tamperelaisen ja suomalaisen kanssa täysin samaa mieltä siitä, että Tampere on loistava paikka asua, elää ja tehdä työtä. Olen valtavan iloinen ja kovin otettu siitä, että tulin valituksi tähän näköalapaikan tarjoavaan tehtävään, sanoo Katja Kannonlahti Tampereen kaupungin tiedotteessa.

Viestintäjohtaja vastaa kaupungin viestinnän johtamisesta ja toimii viestinnässä ylimmän johdon tukena. Hänen vetovastuullaan on konsernihallintoon strategia- ja kehittämisyksikköön sijoittuvan viestintätiimin johtaminen.

Viestintäjohtajan virkaan haki 33 henkilöä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut