Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pinninkadun uusiminen Tammelassa etenee – nyt suljetaan Vellamonkadun läpiajo

Tammelassa uusitaan Pinninkatua Kullervonkadun ja Itsenäisyydenkadun välillä. Työt ovat edenneet Pinninkadun ja Vellamonkadun risteysalueelle. Tällä viikolla risteys suljetaan ajoneuvoliikenteen läpiajolta myös Vellamonkadulla. Pyöräilijät ja jalankulkijat pääsevät edelleen kulkemaan risteyksestä. Liikennejärjestelyt risteyksessä kestävät arviolta huhtikuulle.

Pinninkadun vesihuolto- ja kaukolämpö- sekä kadunrakennustyöt Tammelantorin läheisyydessä valmistuvat pääosin toukokuun aikana. Kokonaisuudessaan Pinninkadun kadunrakennustyöt kestävät syyskuulle. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuseitsemän ja iltakahdeksan välillä. Pinninkadulla saneerataan vesihuoltoa ja viemäreitä sekä uusitaan kadun rakennekerroksia, pintarakenteet, katuvalaistus ja kaapeloinnit.

Työn yhteydessä veden jakelussa saattaa esiintyä pieniä katkoja, ja ajoneuvoliikenteen kulku kiinteistöjen sisäpihalle tai autohalliin voidaan joutua tilapäisesti katkaisemaan lyhyeksi ajaksi.