Tampereen Teatterikesän ohjelmateltta siirtyy Keskustorilta G Livelabiin

Teemu Nurmi

Tampereen Teatterikesän Ohjelmateltan esitykset nähdään elokuussa 2021 G Livelabissa. Viime kesän ohjelmistoon valitut esitykset onnistuttiin siirtämään kokonaisuudessaan tälle vuodelle. Ohjelmistokokonaisuus kantaa nyt nimeä TelttaLab, ja sen esitykset julkistetaan maaliskuun puolivälissä.

Tampereen Keskustorilla 20 vuoden ajan palvellut punavalkoraidallinen teltta on Teatterikesän maamerkki, joka on saanut uniikeista konserteistaan ylistävää palautetta koko toimintansa ajan. Asiakaspalaute Keskustorin rauhattomuudesta ja telttatilasta ei ole ollut ainoastaan positiivista, ja tapahtumanjärjestäjä on kuunnellut kritiikkiä herkällä korvalla. Nyt luvassa on välivuosi Keskustorilta, ja ohjelmisto järjestetään G Livelab Tampereen intiimissä, äänentoistoltaan ensiluokkaisessa tilassa.

– Yksi tärkeä asia, johon haluamme tänä päivänä panostaa, on esteettömyys. Esteettömyys on huomioitu G Livelabin tiloissa erinomaisesti, ja se oli yksi monista syistä, miksi päädyimme ratkaisuun siirtää telttatunnelma sisätiloihin, kertoo Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl tiedotteessa.

TelttaLabin ohjelmisto julkistetaan 18. maaliskuuta. Tampereen Teatterikesä järjestetään tänä vuonna 2.–8. elokuuta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut