Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen Teatterikesän ohjelmateltta siirtyy Keskustorilta G Livelabiin

Tampereen Teatterikesän Ohjelmateltan esitykset nähdään elokuussa 2021 G Livelabissa. Viime kesän ohjelmistoon valitut esitykset onnistuttiin siirtämään kokonaisuudessaan tälle vuodelle. Ohjelmistokokonaisuus kantaa nyt nimeä TelttaLab, ja sen esitykset julkistetaan maaliskuun puolivälissä.

Tampereen Keskustorilla 20 vuoden ajan palvellut punavalkoraidallinen teltta on Teatterikesän maamerkki, joka on saanut uniikeista konserteistaan ylistävää palautetta koko toimintansa ajan. Asiakaspalaute Keskustorin rauhattomuudesta ja telttatilasta ei ole ollut ainoastaan positiivista, ja tapahtumanjärjestäjä on kuunnellut kritiikkiä herkällä korvalla. Nyt luvassa on välivuosi Keskustorilta, ja ohjelmisto järjestetään G Livelab Tampereen intiimissä, äänentoistoltaan ensiluokkaisessa tilassa.

– Yksi tärkeä asia, johon haluamme tänä päivänä panostaa, on esteettömyys. Esteettömyys on huomioitu G Livelabin tiloissa erinomaisesti, ja se oli yksi monista syistä, miksi päädyimme ratkaisuun siirtää telttatunnelma sisätiloihin, kertoo Teatterikesän toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl tiedotteessa.

TelttaLabin ohjelmisto julkistetaan 18. maaliskuuta. Tampereen Teatterikesä järjestetään tänä vuonna 2.–8. elokuuta.