Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Lempäälän uimahalli-kylpylään etsitään nyt operaattoria – "Toivomme löytävämme uusia ajatuksia"

Lempäälän Ideaparkin yhteyteen rakennettavan uimahalli-kylpylän suunnittelu etenee ja on edennyt nyt operaattorikilpailutukseen. Siinä etsitään toimijaa, joka vastaa uimahalli-kylpylän operatiivisesta toiminnasta.

Julkinen hankintakilpailutus operaattoripalveluista on käynnissä 14. maaliskuuta asti.

Haettavan palveluntuottajan vastuulla tulee olemaan uimahalli-kylpylän operatiivinen toiminta. Siihen kuuluvat uimavalvonta, uimaopetus, lipunmyynti ja kahvilatoiminta. Lisäksi palveluntuottaja vastaa toimintaan liittyvistä varusteista, infomateriaaleista ja kassajärjestelmästä sekä henkilöresursseista. Palveluntuottaja tulee olemaan myös mukana suunnittelemassa uimahalli-kylpylän rakentamista ja pääsee näin vaikuttamaan lopulliseen toteutukseen. Palveluntuottaja voi myös tarjota uimahalli-kylpylän asiakkaille erilaisia lisäpalveluja, kuten ryhmätoimintaa ja hyvinvointihoitoja.

Palveluntuottajan löydyttyä lopullinen rakennuspäätös tullaan tekemään vuoden 2021 loppuun mennessä. Uimahalli-kylpylän on tarkoitus olla toiminnassa vuonna 2023, jolloin käynnistyy myös palveluntuottajan toiminta.

– Uimahalli on tunnetusti kuntalaistemme pitkäaikainen toive ja erityisesti siksi olen tyytyväinen, että hanke nyt etenee. Yhteistyökumppanin valinta on hankkeen toteutukselle tärkeä etappi. Toivomme löytävämme uusia ajatuksia ja toimintaa monipuolistavaa ajattelua tarjouskierrokselta., kertoo Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö tiedotteessa.

– Uimahalli-kylpylän myötä moni Ideaparkin tulevaisuuden suunnitelmista ottaa ison askeleen eteenpäin. Uimahalli-kylpylä mahdollistaa muun muassa hotellin ja elokuvateatterin rakentamisen. Lempäälän Ideaparkin asema kotimaan upeana ja monipuolisena matkailukohteena vahvistuu entisestään, iloitsee Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola tiedotteessa.

Lempäälään suunnitteilla oleva uimahalli-kylpylä on Lempäälän kunnan ja Koy Ideapark Ab:n yhteinen hanke. Uimahalli-kylpylä tulee sijaitsemaan Ideaparkin alle louhitussa, maanalaisessa tilassa, johon tulee olemaan kulku sisältä Ideaparkista ja sen piha-alueelta. Uimahalli-kylpylä tulee sisältämään tämänhetkisten suunnitelmien mukaan muun muassa vesipinta-alaa noin 700 neliömetriä, saunoja, puku- ja pesutilat sekä kylpylä- ja hyvinvointitoimintoihin liittyviä tiloja.