Lukuisista huumerikoksista syytetyn Niko Ranta-ahon vangitsemista käsitellään perjantaina Tampereella – istunnossa ei sallita lainkaan kuvaamista

Lukuisista huumausainerikoksista epäillyn ja niin sanottuun Katiska-oikeudenkäyntiin päätekijänä liitetyn pirkanmaalaislähtöisen Niko Ranta-ahon, 33, vangitsemista käsitellään tänään Tampereella Pirkanmaan käräjäoikeudessa kello 14 alkaen.

Vangitsemisoikeudenkäyntiin liittyen on jo toimitettu sellainen ennakkotieto, ettei oikeuden puheenjohtaja salli kuvaamista istunnon aikana ollenkaan. Menettely on hyvin poikkeuksellinen, ja koskee yleensä tapauksia joissa käsitellään törkeitä seksuaalirikoksia.

Kyseessä on rikoskokonaisuus, joka ei liity aiempaan Katiska-oikeudenkäyntiin. Katiska on saanut huomattavasti julkisuutta muun muassa siksi, että sen pääsyytetyt ovat esiintyneet jopa poikkeuksellisen paljon julkisuudessa. Kokonaisuuteen liittyen on vangittu aiemmin useampi pirkanmaalainen henkilö.

Ranta-ahoa epäillään uudessa rikoskokonaisuudessa törkeiden huumausainerikosten lisäksi myös törkeästä veropetoksesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut