Lukuisista huumerikoksista syytetyn Niko Ranta-ahon vangitsemista käsitellään perjantaina Tampereella – istunnossa ei sallita lainkaan kuvaamista

Pirkanmaan käräjäoikeudessa käsitellään perjantaina julkisuudessa paljon esillä olleen Niko Ranta-ahon vangitsemista. Oikeudenkäyntiin liittyen on ilmoitettu jo ennakolta, että siellä ei sallita lainkaan kuvaamista. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Lukuisista huumausainerikoksista epäillyn ja niin sanottuun Katiska-oikeudenkäyntiin päätekijänä liitetyn pirkanmaalaislähtöisen Niko Ranta-ahon, 33, vangitsemista käsitellään tänään Tampereella Pirkanmaan käräjäoikeudessa kello 14 alkaen.

Vangitsemisoikeudenkäyntiin liittyen on jo toimitettu sellainen ennakkotieto, ettei oikeuden puheenjohtaja salli kuvaamista istunnon aikana ollenkaan. Menettely on hyvin poikkeuksellinen, ja koskee yleensä tapauksia joissa käsitellään törkeitä seksuaalirikoksia.

Kyseessä on rikoskokonaisuus, joka ei liity aiempaan Katiska-oikeudenkäyntiin. Katiska on saanut huomattavasti julkisuutta muun muassa siksi, että sen pääsyytetyt ovat esiintyneet jopa poikkeuksellisen paljon julkisuudessa. Kokonaisuuteen liittyen on vangittu aiemmin useampi pirkanmaalainen henkilö.

Ranta-ahoa epäillään uudessa rikoskokonaisuudessa törkeiden huumausainerikosten lisäksi myös törkeästä veropetoksesta.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut