Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves teki pelaajasopimukset kolmen nuoren pelaajan kanssa – "Paras paikka kehittyä ja päästä ulkomaille"

Tampereen Ilves on tehnyt pelaajasopimukset kolmen nuoren jalkapalloilijan kanssa. Kaksi heistä ovat omasta organisaatiosta tuttuja entuudestaan – Leo Kyllönen ja Taha Özcelik ovat vanhastaan tamperelaispelaajia ja Linus Rönnberg taas siirtyy seuraan Turun Interistä.

Kaikki ovat huomioineet kommenteissaan sen, että viereltä ovat lähteneet ulkomaille muutaman kuukauden aikana niin Lauri Ala-Myllymäki, Naatan Skyttä kuin Maksim Stjopinkin.

– On luonnollista aloittaa tämänkin kauden pelit Kakkosessa, siellä saa kuitenkin niitä tärkeitä peliminuutteja. Onhan nyt nähty pari hyvää esimerkkiä, että Kakkosessakin voi kehittyä ihan kansainväliselle tasolle, kommentoi Özcelik.

18-vuotias Rönnberg kiinnostui Ilveksestä, kun näytöt nuorten pelaajien kehittämisestä alkoivat konkretisoitua.

– Olin kuullut, että täällä hoidetaan asiat hyvin ja nuoret pelaajat kehittyvät ja pystyvät menemään urallaan eteenpäin. Minullakin päätavoite on päästä tulevaisuudessa ulkomaille pelaamaan, niin koin tämän nyt parhaana ratkaisuna. Ilves on osoittanut, että täältä on hyvät mahdollisuudet sinne päästä.

17-vuotiaan Leo Kyllösen vanhemmat ovat molemmat erittäin aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä, ja kummatkin käyvät siellä läpi poikansa jalkapallo-otteita rakentavaan ja analyyttiseen tapaan.

Samantyyppisiä ovat myös pojan kommentit Ilveksen verkkosivujen haastattelussa.

– Ulkomaan kentille minäkin tähtään, joten samaa polkua on tarkoitus Laurin, Naatanin ja Maksimin perässä kulkea. Ilves on tällä hetkellä paras paikka Suomessa nuorelle pelaajalle kehittyä ja päästä ulkomaille. Tietysti se vaatii pelaajaltakin paljon eli ei se pelkästään mukana roikkumisella tapahdu.