Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kiinnostaako sinua kesätyö? – Kesäduuni21 yhdistää Tampereella hakijat ja työnantajat

Tampereella järjestetään kolmatta kertaa Kesäduuni21-kampanja, jossa 17–30 -vuotiaat kesätyönhakijat ja työnantajat kohtaavat. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa kampanjan yhteistyössä Ohjaamo Tampereen ja Pirkanmaan TE-palveluiden kanssa.

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut, Ohjaamo Tampere ja Pirkanmaan TE-palvelut kutsuvat kesätyönhakijat ja työnantajat mukaan Kesäduuni21-kampanjaan. Kampanja mahdollistaa 17–30 -vuotiaille nuorille vaivattoman tavan hakea ja löytää kesätöitä. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni nuori saisi arvokasta työkokemusta kesällä 2021. Työpaikkojen ilmoittaminen ja hakeminen tapahtuu sähköisen järjestelmän avulla.

Kesäduuni21-kampanjan kautta yritykset voivat löytää kesätyöntekijöitä lyhyisiin työsuhteisiin tai koko kesäksi. Työpaikkailmoituksen jättäminen on helppoa ja ilmaista. Halutessaan työnantajat voivat valtuuttaa Kesäduuni21-kampanjatiimin hoitamaan kesätyöntekijöiden hakuprosessin.

– Nuorten työelämäpolkujen käynnistäminen on meille sydämen asia. Vallitseva koronatilanne vaikuttaa vielä tänäkin kesänä nuorten kesätyömahdollisuuksiin. Kesäduuni21-kampanja haluaa tukea ja kannustaa työnantajia palkkaamaan mahdollisimman monia nuoria kesätöihin. Tavoitteena on löytää satoja uusia kesätyöpaikkoja erityisesti pienistä ja keskisuurista yrityksistä, kertoo työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun johtaja Tommi Eskonen.

Kampanja järjestetään nyt kolmatta kertaa. Viime kesänä jopa 550 nuorta haki kesätöitä kampanjan kautta. Avoimia työpaikkailmoituksia saatiin 59:ltä eri työnantajalta, joista osa haki useampaa kesätyöntekijää.

Kesäduuni21-kampanjan sähköinen työnhakualusta on toiminnassa 15. elokuuta asti.