IS: Lukuisista huumausainerikoksista epäilty Niko Ranta-aho tuotiin Tampereen poliisivankilaan – vangitsemista käsitellään perjantaina

Liikemies-termillä julkisuudessa kuvaillun Niko Ranta-ahon vangitsemista käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa perjantaina. Ranta-aho on tuotu Tampereen poliisivankilaan. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Lukuisista huumausainerikoksista epäilty ja niin sanottuun Katiska-oikeudenkäyntiin päätekijänä liitetty pirkanmaalaislähtöinen Niko Ranta-aho, 33, on tuotu Suomeen ja Tampereen poliisivankilaan.

Ranta-aho otettiin kiinni Espanjan Marbellassa 12. tammikuuta. Espanjan poliisin mukaan Ranta-aho valmisteli pakoa Afrikkaan.

Asiasta kertoo ensimmäisenä Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Asian vahvistaa lehdelle Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma. Kaitaluoman mukaan Ranta-aho ei vastustanut luovuttamistaan Espanjasta Suomeen.

Ranta-ahon vangitsemista käsitellään ennakkotiedon perusteella Pirkanmaan käräjäoikeudessa perjantaina iltapäivällä. Kyseessä on rikoskokonaisuus, joka ei liity aiempaan Katiska-oikeudenkäyntiin. Kokonaisuuteen liittyen on vangittu aiemmin useampi pirkanmaalainen henkilö.

Ranta-ahoa epäillään uudessa rikoskokonaisuudessa törkeiden huumausainerikosten lisäksi myös törkeästä veropetoksesta.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut