Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hakametsä Sport Campuksen toteutuskilpailun voittaja on valittu – julkistustilaisuuden juontaa television entinen urheiluankkuri

Tampereen uuden urheilualueen, Hakametsä Sport Campuksen, konsepti- ja toteutuskilpailun voittaja on valittu. Voittajakonsepti julkistetaan suorassa lähetyksessä torstaina 25. helmikuuta kello 10 alkaen.

Virtuaalitilaisuudessa esitellään voittajakonsepti ja suunnitelmat siitä, miltä tulevaisuuden Hakametsä Sport Campus näyttää. Tilaisuuden juontaa toimittaja Heidi Suomi. Suora lähetys toteutetaan Hakametsän jäähallista ja tilaisuutta voi seurata osoitteesta https://www.mediaserver.fi/live/tampere

Kilpailun tavoitteena on ollut saada Hakametsän urheilualueelle kokonaisvaltainen suunnitelma, joka yhdistää liikunnan, urheilun, toimitilat, liiketilat ja asumisen synergiseksi kokonaisuudeksi ja täyttää Tampereen kaupungin liikuntaverkkovaatimukset. Hakametsän urheilualueen tunnetuin kohde on vuodesta 1965 toiminut Tampereen jäähalli. Kilpailuun on kuulunut jäähallin kehittäminen osana Hakametsä Sport Campus -kokonaisuutta.

Voittajakonseptin esittäneestä yrityksestä tulee Tampereen kaupungin kumppani, joka vastaa Hakametsä Sport Campus -alueen suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä kaupungin kanssa.

Marraskuussa 2020 päättyneeseen konsepti- ja toteutuskilpailuun saatiin yhteensä seitsemän kilpailuehdotusta. Kilpailuehdotukset on arvioinut moniammatillinen työryhmä yhdessä kilpailun tuomariston kanssa. Tuomaristona on asiassa toiminut Hakametsän Sport Campus -alueen edistymisestä vastannut ohjausryhmä, jonka puheenjohtaja on konsernijohtaja Juha Yli-Rajala.

Hakametsä Sport Campus katsotaan kokonaisuudeksi, joka lisää Tampereen liikuntapaikkojen määrää ja harrastamisen mahdollisuuksia. Se täydentää urheilun ja liikunnan olosuhteita sekä muodostaa Tampereelle täysin uudenlaisen hyvinvoinnin ja liikuntaliiketoiminnan keskittymän. Hakametsä Sport Campuksen tärkeimpiä tavoitteita on mahdollistaa urheilu-uran ja koulutuksen yhdistäminen sujuvasti.