Postille uusi vaihtoehto: Paketin saa postiluukkuun nyt myös Matkahuollolta

Posti on saanut uuden kilpailijan kotiovelle toimitettavissa paketeissa: Matkahuolto toimittaa tästä päivästä lähtien pieniä paketteja myös suoraan postiluukkuihin ja -laatikoihin.

Matkahuolto toteuttaa palvelun yhteistyössä Jakeluyhtiö Suomi Oy:n kanssa. Paketit jaetaan pääsääntöisesti aamun sanomalehtien mukana, pääkaupunkiseudulla päiväjakeluna. Paketin luvataan sujahtavan luukusta 2–4 vuorokauden sisällä sen lähettämisestä.

– Korona on kasvattanut verkkokaupan suosiota kiihtyvällä tahdilla ja yhä useampi kuluttaja valitsee verkkokaupassa kotiinkuljetuksen. Olemme pilotoineet luukkuun jakelua lähes vuoden verran The Other Danish Guy -verkkokaupan kanssa. Nyt tuomme vaihtoehdon myös kuluttaja-asiakkaidemme saataville. Laajennamme palvelua kevään kuluessa edelleen myös muiden verkkokauppa-asiakkaidemme ja paketteja lähettävien yritysasiakkaidemme käyttöön, kertoo tiedotteessa Matkahuollon pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen.

Jakelualue kattaa muun muassa pääkaupunkiseudun, Turun, Kuopion ja Oulun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut