Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

The Athletic: Johtiko suunsoitto Patrik Laineen penkitykseen ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan?

Hyökkääjä Patrik Laineen taannoisesta penkityksestä on tihkunut lisätietoja.

The Athletic-lehden mukaan kyse oli lopulta siitä, että hyökkääjä oli käyttänyt epäkunnioittavaa kieltä, toisin sanoen aukonut päätään joukkueen valmennusryhmän jäsenelle. Tämä oli ollut taas valmennukselle riittävästi, eikä hyökkääjää tämän jälkeen enää kentällä nähty.

Columbus Blue Jacketsiin siirtynyt Laine katseli läheltä Carolinan tasoitusmaalia, eikä puolustanut tilanteessa erityisen hyvin. Tässä vaiheessa ottelun pelikellossa elettiin toisen erän loppua. Tämän jälkeen peliaikaa ei enää tullut.

– Tähän liittyy monia asioita, ja ne pysyvät pukuhuoneen seinien sisällä, kommentoi joukkueen päävalmentaja John Tortorella heti ottelun jälkeen.

Tortorella tai Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen eivät halunneet kommentoida asiaa lehdelle.

On yleisesti tiedossa, että Suomessa pelatessaan Laineella oli nuorempana vaikeuksia oman temperamenttinsa kanssa. Varsinkin häviötilanteissa paine purkautui usein kiukutteluna, joka suuntautui hyvin usein oman joukkueen valmennukseen. Myöhemmässä vaiheessa oikuttelu saatiin aisoihin ja oikeaan suuntaan kohdistunut energia näkyi ensisijaisesti maalisarakkeen puolella.