Rieväkadun ratikkajohdinvuorio raivattu, mutta korjaukset jatkuvat – Pystyssä ollut lava pudotti johtimia lähes puolen kilometrin matkalta

Sähköratavaurio tapahtui Kalevassa tänä aamuna. Riina Haapala
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Kalevassa Rieväkadulla tapahtuneen raitiotien sähköratavaurion tapahtumapaikka on raivattu ja korjaustyöt ovat käynnissä, tiedottaa Tampereen Raitiotie Oy kello 13:n jälkeen.

Tieliikenteen reitit on palautettu normaaliksi ja Tampereen Ratikan kunnossapitoallianssi jatkaa radalla syntyneiden vaurioiden korjaamista paikan päällä. Sähköratavaurioiden korjaamisen arvioidaan valmistuvan torstaiaamuun mennessä.

Vaurio sattui maanantaiaamuna noin kello 8, kun kuorma-auton pystyasennossa ollut lava osui ajojohtimiin. Ajolankaa irtosi ja putosi arviolta 400–500 metrin matkalta. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa ulkopuolisille, mutta vaurio aiheutti häiriötä liikenteelle ja keskeytti Tampereen Ratikan koulutusajot.

– Erittäin harmittava tapahtuma kesken aamuliikennettä, mutta onneksi tilanteesta ei aiheutunut kenellekään vaaraa. Tämänkaltaisia vahinkoja voi raitiotiemaailmassa tapahtua, ja siksi olemme varautuneet poikkeustilanteisiin etukäteen, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö toteaa tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut