Tampereelle nousee uusi liikekeskus, joka on saanut nimensä Kummolasta tai Kalevasta – Keskukseen tulee muun muassa Isku, Keittiömaailma, Elixia ja K-Supermarket

Teemu Nurmi

Tampereen Kalevaan, Sammonkadun ja Hervannan valtaväylän tuntumaan ratikkalinjan varrelle, tulee uusi liikekeskus, joka saa nimekseen Kale.

Elokuussa 2021 avautuva, erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöjen omistama liikekeskus käsittää yhteensä lähes 8000 neliötä liiketilaa. Rakennuksen alle sijoittuvassa pysäköintihallissa on 140 asiakasautopaikkaa.

Kaleen sijoittuvat päivittäistavarakauppa K-Supermarket, kodinsisustuksen liikkeet Isku ja Keittiömaailma, terveyden ja hyvinvoinnin palvelut Elixia ja Hairlekiini sekä ravintolat Pancho Villa ja Subway. Liikekeskuksen kaikki liiketilat on vuokrattu.

– Kaleva-Hakametsän alue on kehittynyt viime vuosina merkittävästi ja kehitykselle ei näy loppua. Sijainti liikenteen solmukohdassa edesauttaa sitä, että Kaleen on helppo pistäytyä ostoksille, kertoo kiinteistökehityspäällikkö Sirpa Lamminluoto eQ Liikekiinteistöistä tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut