Haluatko oman tarinasi ratikan sähkökaappiin? – Kerro Ratikan taideohjelmalle muistosi ratikkareitin varrelta

Tämä kulkupeli kulkee vappuaattona täynnä opiskelijahaalareita Tampereen katukuvassa. Riina Haapala
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Saitko ensisuudelmasi Tullin tiiliseinien varjossa? Kävelitkö Sammonkatua mummon kanssa uimahallista kotiin vielä kloorin tuoksu nenässäsi? Tai ehkä jäit häidesi jälkeen ihailemaan Aleksanterin kirkon kauniita kukkaistutuksia?

Nyt voit kertoa Tampereen Ratikan taideohjelmalle muistosi ratikkareitin varrelta. On mahdollista, että ehkä juuri se pääsee aiheeksi Ratikan taiteelle.

Tampereen kaduille on tullut Ratikan mukana lähes 200 sähkökaappia, jotka ovat näkyvä osa kaupunkikuvaa. Ratikan taideohjelma valitsi kymmenen taiteilijaa suunnittelemaan sähkökaappien pintoihin uniikkeja taideteoksia.

Nyt taiteilijat ryhtyvät työhönsä ja tarvitsevat suunnittelun pohjaksi tarinoita alueiden asukkailta ja reitin kulkijoilta. Kaappien taideteosten toivotaan kytkeytyvän omaan ympäristöönsä, ja nyt kaupunkilaiset voivat olla siinä avuksi.

Lähetä tarinasi osoitteeseen ratikan.tarinat@gmail.com. Jakamasi tarina luovutetaan taiteilijoille luettavaksi. Tarinat toimivat taiteilijoille inspiraatiomateriaalina ja heille suodaan vapaus tulkita ja kuvittaa lukemaansa oman visuaalisen kielensä kautta. Kaapeissa tarinat näkyvät nimettöminä.

Tarinat kerää Frei Zimmer Oy. Yhteystietojasi ei käytetä muihin tarkoituksiin, niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille ja ne hävitetään, kun niitä ei tässä tarkoituksessa enää tarvita.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut