Simo Valakari, vauhdilla muovautunut kotijoukkue, ei lainkaan yleisöä... – Ilves aloittaa lauantaina Suomen Cupin harvinaisissa olosuhteissa

Suomalaisiin kärkivalmentajiin vuosikausia lukeutunut Simo Valakari marssittaa joukkueensa Tampereelle lauantaina. Kuopion Palloseuran riveissä nähdään useita Ilveksestä tuttuja pelimiehiä. Minna Lyytinen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Ilves aloittaa lauantaina jalkapallon Suomen Cupin Pirkkahallissa olosuhteissa, jollaisia tuskin seuran historiassa on tullut vastaan koskaan aiemmin. Korona-aika ei ole ainut harvinainen muuttuja – tähän päälle voi lyödä kuluneen viikon, jonka aikana on uutisoitu niin Naatan Skytän kuin Maksim Stjopininkin siirtymät ulkomaille pelaamaan.

Molemmat nuorista miehistä olisivat todennäköisesti olleet Ilveksen avainpelaajia alkavalla Veikkausliiga-kaudella. Ulkomaille siirtyneiden joukkoon on myös laskettava hyökkääjä Tiemoko Fofana, joka pelaa lainasopimuksella Azerbaidzanissa.

Nopeasti uudistunut joukkue kohtaa avauksessa Kuopion Palloseuran, josta löytyy paljon mielenkiintoisia nimiä. Heitä ovat uutta nousua tekevä päävalmentaja Simo Valakari sekä Ilves-taustaiset Diogo Tomas, Iiro Järvinen ja TPS:n kautta Kuopioon päätynyt Santeri Haarala.

Ottelu alkaa Pirkkahallissa lauantaina kello 14.30. Paikalle ei oteta yleisöä.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut