Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Simo Valakari, vauhdilla muovautunut kotijoukkue, ei lainkaan yleisöä... – Ilves aloittaa lauantaina Suomen Cupin harvinaisissa olosuhteissa

Ilves aloittaa lauantaina jalkapallon Suomen Cupin Pirkkahallissa olosuhteissa, jollaisia tuskin seuran historiassa on tullut vastaan koskaan aiemmin. Korona-aika ei ole ainut harvinainen muuttuja – tähän päälle voi lyödä kuluneen viikon, jonka aikana on uutisoitu niin Naatan Skytän kuin Maksim Stjopininkin siirtymät ulkomaille pelaamaan.

Molemmat nuorista miehistä olisivat todennäköisesti olleet Ilveksen avainpelaajia alkavalla Veikkausliiga-kaudella. Ulkomaille siirtyneiden joukkoon on myös laskettava hyökkääjä Tiemoko Fofana, joka pelaa lainasopimuksella Azerbaidzanissa.

Nopeasti uudistunut joukkue kohtaa avauksessa Kuopion Palloseuran, josta löytyy paljon mielenkiintoisia nimiä. Heitä ovat uutta nousua tekevä päävalmentaja Simo Valakari sekä Ilves-taustaiset Diogo Tomas, Iiro Järvinen ja TPS:n kautta Kuopioon päätynyt Santeri Haarala.

Ottelu alkaa Pirkkahallissa lauantaina kello 14.30. Paikalle ei oteta yleisöä.