Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Rekrytori siirtyy kauppakeskuksista nettiportaaliin – "Työnhaun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät"

Tamperelainen työnhaun ja koulutuksen suurtapahtuma Rekrytori–Koulutori muuttuu väliaikaisesti kauppakeskusten rekrytointitapahtumasta netin työnhakuportaaliksi.

Kesätöiden lisäksi verkkosivujen kautta löytyy galleria sijaisuuksia ja vakituisten työpaikkojen tarjoajia. Tarjontaa täydenetään koko ajan kevättä kohti.

Kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset ja uutta suuntaa hakevat.

– Rekrytori on työnhaun portaali, kunnes tapahtumat meidät jälleen yhdistävät, letkauttaa vastaava tuottaja Mikko Honkala tiedotteessa.

Honkala kumppaneineen etsii kesä-, kausi- ja miksei vakityön tarjoajia ja oppilaitoksia Rekrytori–Koulutorille.

Rekrytori–Koulutorin talven tarjonnassa on perinteisesti ollut runsaasti jaossa kesä- ja kausityöpaikkoja. Esimerkiksi Kuntarekryn kautta on päivittäin auki noin 3 000 työpaikkaa. Hoito- ja hoiva-alan työnantajia edustavat muun muassaEsperi ja Validia.

Tampereen kaupunki on näkyvästi mukana Rekrytori–Koulutorin portaalissa. Ajankohtainen ja iso asia on maaliskuussa alkava työllisyyden kuntakokeilu. Kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen sateenvarjon alta löytyy muun muassa Kesäduuni21-kampanja ja Ohjaamo Tampere, molemmat nuorille tarjottuja palveluja.

Uutta suuntaa tarjoavat Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto, Tredu ja TAKK.

Kauppakeskuksiin Rekrytori palaa heti kun viranomaiset sallivat suurtapahtumat. Siihen saakka Rekrytorin linkki tuottaa kävijöitä seuraavaan kauppakeskustapahtumaan saakka.

– Maksettu osasto siirtyy automaattisesti eteenpäin seuraavaan kauppakeskustapahtumaan, jonka pystymme järjestämään. Työnantajat ovat suhtautuneet todella ymmärtäväisesti siihen, että me kuten muutkin rekrytapahtumat on jouduttu perumaan. Kiitos luottamuksesta, Mikko Honkala miettii.

Rekrytori–Koulutori on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Rekrytori rahoitetaan yksinomaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea.