Antti Tuisku tekee juontodebyyttinsä Tampereen UMK-finaalissa – "Spesiaalikeissi"

Kymmenettä kertaa järjestettävän, Tampereen Mediapoliksessa toteutettavan Uuden Musiikin Kilpailun finaalin juontajana nähdään poptähti Antti Tuisku. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Tuisku juontaa suoraa televisio-ohjelmaa.

Aiemmin Tuisku on linjannut, etteivät juontotehtävät ole häntä varten, vaikka niihin tehtäviin on yritetty houkutella.

– Tämä on minulle suuri kunnia ja etuoikeus. Nyt kun kyseessä on juhlavuosi ja yksittäinen spesiaalikeissi, uskaltauduin ottamaan haasteen vastaan, Antti Tuisku kertoo tiedotteessa.

Tuiskun täytettävänä on vuodesta 2016 kilpailua juontaneen Krista Siegfridsin saappaat, jotka Tuiskun sanoin ovat “aika suuret”. Tuisku on aloittanut harjoittelun tehtävään jo marraskuussa.

Juontotyön lisäksi Tuisku myös esiintyy lähetyksessä.

– Esitykseni tulee rikkomaan vahvasti aikaisemmin nähtyjä ja koettuja esiintymisiäni, luvassa jotain sellaista mitä ei oo ennen tehty, artisti mainostaa.

Antti Tuisku ei ole harvinainen vieras Tampereella. Artisti kouluttautui parisen vuotta sitten kaikessa hiljaisuudessa liikunnanohjaajaksi Varala-opistossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut