Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ville Nieminen oli mukana, kun Aleksander Barkov ja Patrik Laine valmistautuivat NHL-kauteen – MTV: "Olin tavallaan kellomiehenä"

Ruotsin Modosta syksyllä irtisanoutunut tamperelainen kiekkomies Ville Nieminen käytti loppuvuotensa paitsi Koulukadun aamujäillä, myös Aleksander Barkovin ja Patrik Laineen apuna.

Barkov ja Nieminen ovat olleet hyviä kavereita jo nuoremman Barkovin poikavuosista lähtien.

Nieminen kuvailee omaa rooliaan kokonaisuudessa MTV:n haastattelussa.

– Jos salilla oltiin, enemmänkin luin heidän treeniohjelmiaan ja olin tavallaan kellomiehenä. Heillä oli jo pitkä pätkä takana kesäharjoittelua, kun tulin mukaan. Rupesi näkymään, että kunhan kausi alkaisi ja saisi tiedon, koska tulee lähtö. Se oli sellaista tuning-hommaa enää viimeisinä vikkoina, Nieminen kertoo roolistaan haastattelussa.

Lisäksi kommenteista on pääteltävissä, että Tampereen kaksi NHL-tähteä ovat hieman erilaisia persoonia mitä kovaan harjoitteluun tulee. Barkov on paitsi Florida Panthersin kapteeni, myös pelaaja jonka suuntaan seuralla kohdistuu valtavat odotukset joka päivä.

Se näkyy Niemisen mukaan myös harjoittelussa.

– Kun Laine on treenannut Barkovin kanssa syksyllä, kyllä se ollut urheilijalta vaativaa aikaa tottua "Sashan" harjoittelumäärään ja siihen ohjelmaan, joka on ihan huippu-huippu-urheilijalle tehty. Tiedän, että Sashan kanssa on kova prässi päällä.