Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Supersuosittu Makia Clothing myy tuotteitaan Ratinassa toukokuun loppuun

Finlaysonin Tampereen Ratinan liikkeestä tulee neljäksi kuukaudeksi Makia Clothingin myymälä. Finlayson antaa Makialle käyttöön liikkeen henkilökunnan ja kalusteet.

– Finlaysonin avulla pääsemme pilotoimaan Suomessa täysin uudenlaista, yrityskumppanusten "non-hostile takeoveria" eli liiketoimintamallia, jossa valtaamme liiketilan ja sen henkilökunnan muutamaksi kuukaudeksi. Makialla ei ole omaa kivijalkapuotia Tampereella, ja tavoitteenamme onkin testata meille korkean sesongin aikaan myyntimme vilkkautta Finlaysonin keskeisellä myymäläpaikalla, Makian luova johtaja Totti Nyberg perustelee tiedotteessa.

Finlaysonin Ratinan myymälä muuntuu valtauksen ajaksi Makian näköiseksi, ja Finlaysonin kodintekstiilien tilalle tuodaan myyntiin Makian tuotteita. Myymälänvaltauskokeilu jatkuu toukokuun loppuun, jonka jälkeen Finlayson jatkaa normaalisti Ratinan myymälänsä toimintaa.

Vuonna 2001 perustettu Makia on Helsingin Punavuoresta alkunsa saanut katuvaatemerkki. Makian ensimmäinen mallisto tuli kauppoihin vuonna 2007 ja siinä oli kahdeksan tuotetta. Tällä hetkellä Makian vaatteita myydään yli 40 maahan ja noin 600:n tuotteen mallistossa on kattava valikoima sekä naisille, miehille ja lapsille.