Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Patrik Laineen odotettu Columbus-debyytti jäi vaisuksi – "En ollut sillä tasolla kuin pitäisi"

Tamperelaishyökkääjä Patrik Laineen ensiesiintyminen Columbus Blue Jacketsin paidassa jäi vaisuksi. Moni odotti kotikatsomoissa Laineen paukuttelevan maaleja välittömästi, mutta illan pistesaldo jäi nollalukemiin.

Dallas Stars voitti ottelun 6-3 ja Laine oli kentällä kahteen otteeseen, kun vierailija laittoi kiekon maaliin. Jääaikaa tuli varmasti riittävästi – hyökkääjä oli kentällä yhteensä yli 20 minuuttia.

– Tässä on ollut tietysti paljon uutta, mutta en halua keksiä tekosyitä. En ollut sillä tasolla kuin pitäisi, jotta joukkue voittaisi, kommentoi Laine ottelun jälkeen nhl.comin mukaan.

Entisessä seurassaan Winnipeg Jetsissä miehen kerrottiin turhautuneen siihen, ettei vastuuta ykköskentässä tule. Nyt valmentaja John Tortorella laittoi Laineen samantien ykköskenttään yhdessä Alexandre Texierin ja Cam Atkinsonin kanssa.

– Olen ehtinyt joukkueen kanssa vetämään yhdet aamujäät, joten siinä mielessä lähtötilanne ei tietysti ollut aivan ideaali, Laine pohti asiaa.