Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyynikin Brewing Companylle uusi toimitusjohtaja

Kari Lappalainen on aloittanut Pyynikin Brewing Companyn toimitusjohtajana.

Kari Lappalaisella on 13 vuoden työkokemus juoma- ja panimoalalta Coca-Cola Juomat Oy:n ja Sinebrychoffin palveluksesta. Viimeksi hän on toiminut Image Wear Oy:n liiketoimintajohtajana. Lappalainen on suorittanut Jyväskylän yliopiston Avance MBA -tutkinnon sekä Aalto-yliopiston Fashion and Lifestyle Executive -tutkinnon.

Pyynikin Brewing Company teki tanskalaisen Harboen kanssa lokakuussa 2020 esisopimuksen Virossa sijaitsevan Haljalan panimon hankkimisesta. Haljalan investointi kymmenkertaistaa panimon nykyisen tuotantokapasiteetin.

– Haljalan investointi mahdollistaa panimon voimakkaan kasvun myös tulevaisuudessa. Painopisteet lähitulevaisuudessa tulevat olemaan jakelukanavien vahvistaminen sekä toiminnan kehittäminen vastaamaan kasvavaa liikevaihtoa, kertoo Kari Lappalainen tiedotteessa.

Lappalainen on seurannut Pyynikin Brewing Companyn kehitystä jo pitkään ja panimon tuotteet ovat hänelle tuttuja, joten toimitusjohtajan tehtäviin oli helppo astua.

Panimon perustaja Tuomas Pere on tyytyväinen uuteen toimitusjohtajaan, jolla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus alalta. Pitkällä panimo-alan kokemuksella varustettuja toimitusjohtaja ei ole helppo löytää Suomesta.