Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelainen, mitä kuuluu? – Kaupunki avasi aiheesta kyselyn, johon voi vastata ystävänpäivään saakka

Tampereen kaupunki on avannut kyselyn, jolla selvitetään asukkaiden kokemaa hyvinvointia Tampereen asuinalueilla. Karttapohjainen kysely avattiin maanantaina ja se on avoinna 14. helmikuuta saakka.

Kyselyn tavoitteena on kerätä kokemustietoa hyvinvoinnista ja asuinalueista tilastotiedon rinnalle. Tampereen kaupunki käyttää vastauksia asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseen ja asuinalueiden kehittämiseen. Edellisen kerran kysely toteutettiin marraskuussa 2019.

Kyselyn aiheita ovat muun muassa elintavat ja asuminen, harrastusmahdollisuudet sekä alueen palvelut. Kyselyssä voi merkitä kartalle sekä itselle tärkeitä ja viihtyisiä että turvattomia ja epäviihtyisiä paikkoja, joihin kaupungin tulisi kiinnittää jatkossa erityistä huomiota.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä tuloksista voi tunnistaa yksittäisiä vastaajia.

Karttapohjainen kysely toimii parhaiten tietokoneella, mutta ei välttämättä kaikilla mobiililaitteilla.

Kyselyyn voit vastata tästä.