Minkälaiset välit sinulla on pääministeri Sanna Mariniin, pormestari Lauri Lyly? – "Meillä on hyvä keskusteluyhteys"

Istuva pormestari Lauri Lyly asetettiin SDP:n pormestariehdokkaaksi keskiviikkoiltana. Korona-ajan onnittelueleestä näyttää esimerkin valtuutettu Pekka Salmi, kunnallisjärjestön pomo Jyrki Koskinen myhäilee takavasemmalla. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Lauri Lyly ja Sanna Marin hymyilivät maireasti keväällä 2017, kun SDP:n kuntavaalivoitto varmistui Tampereella. Neljä vuotta myöhemmin toinen lähtee kuntavaaleihin Tampereen pormestarina, toinen Suomen pääministerinä. Pekka Ruissalo

Keskiviikkona SDP:n pormestariehdokkaaksi asettaman istuvan pormestarin Lauri Lylyn ja kuntavaalien todennäköiseksi ääniharavaksi Tampereella arvellun pääministeri Sanna Marinin väleistä on käyty paljon keskusteluja viime kuukausina.

Kysytään asiaa suoraan Lauri Lylyltä: minkälaiset ovat pääministerin ja pormestarin keskinäiset välit?

– Meillä on hyvä keskusteluyhteys. On totta kai meille valtava etu, että meillä on maan pääministeri Tampereen kaupunginvaltuustossa. Toivon että hän on tehtävässään pitkään, sillä hän on valovoimainen poliitikko ja tällä hetkellä johtaa maata nyt hyvin vaikeassa tilanteessa, Lyly kuvailee.

– On totta kai meille etu, että meillä on tuollainen henkilö pääkaupunkiseudulla. Me tarvitsemme verkostoitumista, mutta myöskin näitä henkilöitä siellä, Lyly jatkaa asiasta.

Lauri Lylyn haastattelu on luettavissa lauantain printti-Tamperelaisesta.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut