Ampumavälikohtaus Ruovedellä: Useita laukauksia rivitalon pihalla, luvattomia aseita, poliisi otti kiinni seitsemän ihmistä

Pirkanmaan Ruovedellä sijaitsevan rivitalon pihalla sattui keskiviikkona 27. tammikuuta aamuyöllä ampumavälikohtaus, jossa ammuttiin useita laukauksia.

Osallisina tapahtuneessa olivat rivitalon yksityisasunnossa olleet henkilöt ja pihalle saapunut seurue. Ampumavälikohtauksen taustalla on henkilöiden väliset riidat. Yksi henkilö loukkaantui lievästi.

Poliisi otti keskiviikkona kiinni seitsemän henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään.

Tapahtuman tutkinnan yhteydessä poliisi takavarikoi luvattomia ampuma-aseita. Poliisin kiinniottamilla henkilöillä ei ole ollut aselupia takavarikoituihin aseisiin.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeillä murhan yritys ja tapon yritys. Lisäksi on kirjattu ampuma-aserikoksia luvattomien ampuma-aseiden hallussapitoon liittyen. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeitä voi tulla lisää ja ne voivat muuttua.

Myös sivullisille aiheutunutta vaaraa selvitetään esitutkinnassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut