Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ampumavälikohtaus Ruovedellä: Useita laukauksia rivitalon pihalla, luvattomia aseita, poliisi otti kiinni seitsemän ihmistä

Pirkanmaan Ruovedellä sijaitsevan rivitalon pihalla sattui keskiviikkona 27. tammikuuta aamuyöllä ampumavälikohtaus, jossa ammuttiin useita laukauksia.

Osallisina tapahtuneessa olivat rivitalon yksityisasunnossa olleet henkilöt ja pihalle saapunut seurue. Ampumavälikohtauksen taustalla on henkilöiden väliset riidat. Yksi henkilö loukkaantui lievästi.

Poliisi otti keskiviikkona kiinni seitsemän henkilöä, joiden osallisuutta tapahtumaan selvitellään.

Tapahtuman tutkinnan yhteydessä poliisi takavarikoi luvattomia ampuma-aseita. Poliisin kiinniottamilla henkilöillä ei ole ollut aselupia takavarikoituihin aseisiin.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeillä murhan yritys ja tapon yritys. Lisäksi on kirjattu ampuma-aserikoksia luvattomien ampuma-aseiden hallussapitoon liittyen. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeitä voi tulla lisää ja ne voivat muuttua.

Myös sivullisille aiheutunutta vaaraa selvitetään esitutkinnassa.