Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nokia avaa uimahalliaan uusille ryhmille maanantaina

Nokian uimahalli avautuu rajoitetusti maanantaista lähtien eläkeläisille ja lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille perusturvalautakunnan päätöksen mukaisesti.

Heille varataan uimiseen omat, erilliset allasaikansa, jotta uimahallissa ei ole samanaikaisesti koululaisryhmiä, lasten ja nuorten harrasteryhmiä tai kilpa- ja huippu-urheilijoita.

Uimahallin kävijämäärää ja pukukaappien käyttöä rajataan turvavälien säilyttämiseksi, joten asiakkaiden on varauduttava ajoittain odottamaan sisäänpääsyä. Uimahalliin voi tulla vain terveenä.

– Vetoan kaikkiin kävijöihin, että jokainen noudattaisi terveysturvallisuuden vuoksi tehtyjä ohjeita ja huomioisi kanssauimarit omalla käytöksellään. Olemme organisoineet uimisen mahdollisimman koronaturvalliseksi tarkoilla ohjeistuksilla ja rajoittamalla asiakkaiden määrää, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Hanna Murotie tiedotteessa.

Eläkeläisten tulee esittää uimahallin kassalla eläkeläiskorttinsa. Lääkinnällisen kuntouksen asiakkaat pääsevät sisään terveydenhuollon ammattihenkilön kanssa. Uimahallin liikuntasali ja kuntosali eivät ole eläkeläisten ja lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden käytössä.

Lipunmyynti sulkeutuu tunti ennen kuin hallista tulee poistua. Asiakkaiden sarjakortteihin lisätään automaattisesti lisää käyttöaikaa uimahallin sulun keston verran.

Muut vapaa-aikapalveluiden voimassa olevat koronarajoitukset jatkuvat Nokialla ainakin 8. helmikuuta asti. Muissa liikuntatiloissa sallitaan vain alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta ja kilpa- ja huippu-urheilu.

Pääkirjaston ja Linnavuoren kirjaston lainaustoiminta jatkuu rajoitetusti: vain varatun aineiston noutaminen ja aineiston palauttaminen sallitaan.

Kirjasto- ja kulttuuritalo Virta pysyy suljettuna muilta osin. Myös nuorisotilat ovat suljettuna, mutta pienryhmätoiminta jatkuu.