Tampereen kaupunki myönsi avustuksen Pirkanmaan Yrityskummeille

Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunta päätti keskiviikon kokouksessaan avustaa Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toimintaa 20 000 eurolla.

Yrityskummien toiminta perustuu kummina toimivien vapaaehtoiseen työhön, jonka tavoitteena on Pirkanmaan alueen yritystoiminnan edistäminen ja yritysten auttaminen. Yhdistyksen toiminta on suuntautunut pirkanmaalaisten pienten ja keskisuurten yritysten auttamiseen.

Yhdistyksen toimintaan sisältyvät muun muassa kummisuhteiden luominen ja ylläpitäminen, ryhmäneuvontapalvelut, perustettujen yritysten kehittämispalvelut, kasvuyritysten tunnistaminen ja toiminnan tukeminen sekä liiketoimintamallien toimintakonseptien tunnistaminen.

Pirkanmaan Yrityskummit ry on toiminut yhdistysmuotoisena vuodesta 2002 lähtien. Tuotteistettuja palveluita ovat yritysklinikat, tuki- ja omistajanvaihdos- sekä kansainvälistymispalvelut.

Vuonna 2019 yhdistyksen toiminnassa oli mukana 188 jäsentä ja 657 pk-yritystä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut