Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ilves vahvistuu nokialaisella maailmanmestarilla ja kulttipelaajalla – "Anssi on erittäin kova kilpailija"

Kiekko-Ilves saa ainakin helmikuun ajaksi takalinjoilleen hyvin kiinnostavan puolustajan, kun vuoden 2011 maailmanmestari ja monien myyttien mies, jopa kulttipelaajaksi tituleerattava Anssi Salmela, 36, liittyy joukkueeseen.

Moni muistaa Salmelan edesottamukset myös maailmanmestaruusjuhlista Helsingistä, joissa tasavallan silloinen presidentti Tarja Halonen sai liikuttuneessa mielentilassa olleelta puolustajalta varsin ronskin halauksen.

Nokialaislähtöinen Salmela on takavuosina ehtinyt edustaa muun muassa Tapparaa. Peliura lähti kuitenkin liikkeelle nimenomaan Ilveksessä vuosia sitten.

– Aluksi tavoitteena on saada mies hyvään pelikuntoon ja päästä hyvin ryhmään mukaan. Nyky-Ilveksen toiminta on vaikuttanut hyvältä ja joukkueen pelityyli rohkealta. Urani alkoi aikoinaan täällä Ilveksessä, ja hyvillä fiiliksillä liityn nyt joukkueeseen, kommentoi Anssi Salmela seuran tiedotteessa.

Urheilujohtaja Timo Koskela sanoo, että seura ei hätiköi Salmelan kanssa.

– Anssi on miettinyt eri vaihtoehtoja ja pelipaikkoja tälle kaudelle, ja on hienoa, että saimme asiat sovituksi tällä viikolla. Hän liittyy joukkueeseemme ensi viikon alussa karanteenijaksonsa päätyttyä. Sopimuksemme kattaa aluksi helmikuun, jonka jälkeen päivitämme tilanteen. Anssi pelaa ensimmäisen kerran siinä vaiheessa, kun hän itse kokee olevansa valmis.

– Anssi on erittäin kova kilpailija ja itsensä likoon laittava puolustaja, joka pelaa aina uskalluksesta voittaa eikä ikinä pelosta hävitä. Hänellä on kyky pelata kaikissa tilanteissa ja ottelun ratkaisuhetkillä niin puolustus- kuin hyökkäyspäädyssäkin, Koskela kuvailee.