Jalkapallosarjojen otteluohjelmat selvillä – Pirkanmaan paikallispeli tarjolla heti huhtikuussa

Teemu Nurmi

Jalkapallon Veikkausliigan otteluohjelma kauden 2021 runkosarjan osalta on julkaistu. Tampereen Ilves aloittaa kautensa 10. huhtikuuta Seinäjoen SJK:n vieraana. Pirkanmaan paikallispeli on luvassa heti 17. huhtikuuta (FC Haka-Ilves) ja tamperelaisten ensimmäinen kotiottelu Ilves-FC Honka pelataan 23. huhtikuuta.

Veikkausliigan runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina 11. syyskuuta. Runkosarjan jälkeen kausi jatkuu kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjalla ja sijoille 7.-12. runkosarjassa sijoittuneiden Haastajasarjalla. Mestaruussarja ja haastajasarja pelataan 18.9.-16.10.

Mestaruussarjan ja haastajasarjan jälkeen pelataan eurolopputurnaus, jonka viimeisen pelin runkopäivä on 6. marraskuuta.

Jalkapallon naisten Kansallinen Liiga käynnistyy 17. huhtikuuta ja päättyy lokakuun toisena viikonloppuna (9.-10.10.).

Tulevalla kaudella Kansallisen Liigan sarjajärjestelmä palaa malliin, joka oli käytössä ennen poikkeuksellisesti pelattua kautta 2020.

Sarjajärjestelmän mukaisesti huhtikuusta elokuun loppuun pelataan kymmenen joukkueen runkosarja, jossa kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti: kotona ja vieraissa. Runkosarjan jälkeen joukkueet jaetaan ylempään ja alempaan loppusarjaan runkosarjasijoitusten perusteella.

Ilves avaa sarjan FC Hongan vieraana 17. huhtikuuta. Ensimmäinen kotipeli on 24. huhtikuuta Åland Unitedia vastaan.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut