Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pimara sai Ylöjärven elinkeinopalkinnon

Ylöjärven kaupunki ja sen elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy ovat jakaneet vuoden 2021 elinkeinopalkintonsa Pimara Oy:lle.

Moniala- ja perheyritys Pimara Oy on yrittäjiensä eli Vesa-Matti Mäkisen ja Martti Lielahden omistama kasvuyritys. Pimara Oy:n ja sen tytäryhtiöiden palveluksessa on noin 200 ammattilaista. Yritys teki vuonna 2020 noin 20 miljoonan euron liikevaihdon.

Pimara Oy on oman toimialansa, maanrakennuksen ja kunnossapidon, perheyritysten sarjassa suurimpia toimijoita.

Pimara Oy investoi voimakkaasti henkilökuntaansa, kalustoonsa sekä toimitiloihinsa. Yhtiöllä on parhaillaan valmistumassa runsaan viiden miljoonan euron toimitila- ja logistiikkakeskushanke Kolmenkulman yritysalueella Ylöjärvellä.

Yhtiö on käynnistänyt jo seuraavan mittavan investoinnin eli logistiikkakeskuksen neliömäärän tuplaamisen, minkä jälkeen siinä on tilaa 5 400 neliötä. Toimitalo on kooltaan 2 500 neliötä.

Pimara Oy voimakkaalla kasvu-uralla. Sen osaamisalueita ovat maanrakennus, kiinteistöhuolto, kuljetuspalvelut, viher- ja tiealueiden huolto, viemärihuolto sekä vesirakentaminen.