Viimeksi Joe Morrow söi siipiä samalla kun joukkuekaveri Patrik Laine villitsi Helsingissä: nyt Morrow siirtyi Poriin ja Laine Columbukseen – IS: "Häntä vähän pilkattiin videopeleistä..."

Vielä kaksi kautta sitten Joe Morrow oli Winnipeg Jetsin pelaajia. Arkistokuvassa kavereina Tucker Poolman ja Eric Comrie. Juha Vuorio
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Porin Ässät sai taannoin merkittävän vahvistuksen entisestä NHL-pelaajasta, kun puolustaja Joe Morrow liittyi joukkueeseen. Morrow on lähtökohtaisesti joukkueen ykköspuolustaja.

Toisin oli pari talvea sitten, kun Morrow viimeksi tutustui Suomen talveen. Tuolloin NHL kävi Helsingissä, kun Winnipeg Jets kohtasi Florida Panthersin ja ottelusarjaa markkinoitiin luonnollisesti Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin kautta.

Samaan aikaan kun Laine villitsi Hartwall Arenalla, oli Morrow syömässä siipiä Helsingin Hookissa, mistä tilanteesta tämän jutun kuvakin on.

Morrow muistaa joukkueensa nuoren supertähden monesta asiasta.

– Häntä vähän pilkattiin siitä, että hän pelasi liikaa videopelejä, mutta pitää muistaa, että se oli hänelle myös keino pitää yhteyttä Suomeen ja jutella kaverien kanssa, minkä lisäksi hän pelasi paljon jengikaverien kanssa, Morrow muistelee Ilta-Sanomien haastattelussa.

Morrowin tie on sittemmin vienyt pois Jetsistä, samoin Laineen.

– Hän on loistava tyyppi ja pelaaja, jollainen on todella tärkeä joukkueelleen.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut