Valtuusto hyväksyi tavara-aseman myynnin – kaupasta kaupungille 6,5 miljoonaa

Tampereen kaupunginvaltuusto hyväksyi tavara-aseman ja Ratapihankadun toimitilakorttelin myynnin. Kuvassa tavara-asema ennen siirtoa. Riina Haapala

Riina Haapala

Tampereen kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Ratapihankadun toimitilakorttelin, tavara-aseman ja rautatieläisten asuinrakennuksen myynnin. Ne myydään Jatke Pirkanmaa Oy:lle perustettavien yhtiöiden lukuun noin 6,5 miljoonalla eurolla.

Jatkeen kehittämä hanke voitti Ratapihankadun tontinluovutus- ja konseptikilpailun.

GO21 nimeä kantava hanke tuo toimitilakortteliin uusia toimistotaloja. Toimitilakorttelin suurin käyttäjä on konseptisuunnitelman mukaan tamperelainen pörssiyhtiö Gofore Oyj. Yhtiön tarve kattaa noin puolet rakennettavan toimitilakorttelin kerrosalasta. Myös Jatke Pirkanmaa Oy muuttaa valmistuvaan toimitilakortteliin. Käsityöläispanimo Pyynikin Brewing Company suunnittelee ravintola-, myymälä- ja toimistotilojen sekä pienerien tuotannon tuomista vanhan tavara-aseman rakennukseen. Kohteen sijoittaja on A. Ahlström Kiinteistöt Oy.

Lue myös: Pyynikin Brewing Company siirtää osan tuotannostaan tavara-asemalle – tarkoituksena myös esitellä toimintaa: "Olen melko varma siitä, että haetaan anniskeluoikeudet ja haluan myös keittiön"

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut