IL: Kahden Winnipeg-tähden käytös johti Patrik Laineen poistumiseen seurasta

Patrik Laineen ura jatkuu seuraavaksi Columbus Blue Jacketsissa. Ura Winnipegissä päättyi täydelliseen turhautumiseen niin joukkueen tähtipelaajiin kuin päävalmentajaankin. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Iltalehden jääkiekkotoimittaja Pekka Jalonen väittää, että tamperelaishyökkääjä Patrik Laineen lähtö Winnipeg Jetsistä johtui pitkälti joukkueen kahden tähtipelaajan, kapteeni Blake Wheelerin ja keskushyökkääjä Mark Scheifelen käytöksestä. Ongelma oli keskeisesti peliajassa ja marssijärjestyksessä: Laine katsoi, että otteet riittävät ykkösketjun laitaan, Scheifele taas ilmoitti että pelaa lähtökohtaisesti Wheeler oikealla laidallaan.

Jalosen tietojen mukaan pelaajakaksikko oli osallistunut Laineen suolaamiseen myös pukukopin ulkopuolella. Tämä johti siihen, että suomalaishyökkääjä luonnehti tilannettaan värikkäin sanakääntein jo 2019, jolloin hän totesi että pelaisi jossain muussa NHL-seurassa jo joukkueen parhaiden pelaajien kanssa.

Jalosen mukaan yksi keskeinen syy Laineen turhautumiseen oli päävalmentaja Paul Mauricessa. Laine koki, että valmentaja antaa kahdelle hyökkääjälleen erivapauksia eikä uskalla asettua heitä vastaan.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut