Huippusuosittu SuomiLOVE palaa uudistuneena – Lähetyksiä kuvataan edelleen Tampereen Mediapoliksessa

Kaija Koo nähdään uudistuneen SuomiLOVE-ohjelman avausjakson kokoajana, kun sarjan uusi tuotantokausi alkaa maaliskuussa 2021. Venla Tirkkonen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereen Mediapoliksessa kuvattava SuomiLOVE palaa ruutuihin suorilla lähetyksillä 6. maaliskuuta juontajinaan Susanna Laine ja Mikko Kuustonen. Ensimmäisen suoran lähetyksen LOVEartisti on Kaija Koo.

Seitsemännellä tuotantokaudella SuomiLOVE on kutsunut tähtikaartiin viisi artistia suunnittelemaan omannäköiset ja -kuuloiset LOVElähetyksensä. Avausjaksossa pallo on Kaija Koolla.

– Olen esiintynyt aika monta kertaa SuomiLOVEssa. Kun minulle tarjottiin mahdollisuutta tehdä oma jakso, totta kai otin sen vastaan! Se on myös suuri vastuu, sillä SuomiLOVE on todella tärkeä ohjelma ihmisille.

Kaija on saanut painottaa nimikkoiltojensa tarinavalinnoissa itselleen tärkeitä teemoja. Lisäksi hän on kutsunut mukaan esiintyjätovereita tarinoineen ja niihin liittyvine lauluineen sekä masinoinut mukaan myös yllätyksiä.

– Mun ilta koostuu osittain mun lauluista, vieraista tarinoineen ja lauluineen ja muistakin suomalaisista kappaleista. Eli siellä on todella hyvää musaa ja huippuartisteja, sanoo artisti itse.

Ohjelman säestysosastosta vastaa edelleen LOVEband, jonka kapellimestari on yhtyeen basisti Ako Kiiski.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut