Vihreät asetti apulaispormestarin Jaakko Stenhällin pormestariehdokkaakseen – "Tampere on ollut aina valtava rakas"

Tampereen Vihreät on päättänyt asettaa nykyisen apulaispormestarin Jaakko Stenhällin pormestariehdokkaakseen. Pormestariehdokkaan valinta tapahtui jäsenäänestyksen jälkeen – avoimessa äänestyksessä 58 prosenttia tamperelaisista vihreiden jäsenistä.

Puheenvuorossaan Stenhäll kiinnitti huomiota tasa-arvoisiin palveluihin ja kansainvälisyyteen.

– Itselleni Tampere on ollut aina valtavan rakas. Se on ollut sitä siitä asti, kun muutin tänne opiskelemaan. Meidän tulee ottaa 2020-luvulla enemmän askeleita siihen suuntaan, että olemme kansainvälisiä – tämä on kulttuuri- ja raidekaupunki, jonne kaikki ovat tervetulleita rakentamaan elämäänsä, Stenhäll kuvaili.

– Perheiden hyvinvointi, opiskelijoiden palvelut ja mielenterveysasiat ovat koronan aikana nousseet esille. Tämä lasku koronasta ei saa jäädä kenellekään yksin maksettavaksi, vaan me selviämme tästä yksin. Asioita tehdään yhdessä, ja siitä Tampereella on hyvät näytöt myös kuntapolitiikasta, Stenhäll jatkoi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut