Raevaara palaa perussuomalaisiin – "Väsyin yhden miehen ryhmänä toimimiseen"

Kaupunginvaltuutettu Aarne Raevaara (VaTa) siirtyy perussuomalaisten valtuustoryhmään.

Raevaara lähtee myös kevään kuntavaaleihin perussuomalaisten listoilla.

– Väsyin yhden miehen ryhmänä toimimiseen. Halusin mukaan ryhmään, jossa voin paremmin vaikuttaa asioihin, perustelee Raevaara.

– Raevaara on erittäin taitava, kokenut ja rohkea poliitikko, jolle on tärkeää tamperelaisten etu, kommentoi perussuomalaisten valtuustoryhmän johtaja Lassi Kaleva.

Raevaara erosi perussuomalaisten valtuustoryhmästä ja perusti oman ryhmän vuonna 2016. Eroa hän perusteli tuolloin vastalauseeksi puolueen silloiselle hallituspolitiikalle. Raevaara uusi valtuustopaikan vuoden 2017 kuntavaaleissa VaihtoehtoTampereen riveissä 578 äänellä.

– Hyvät välit perussuomalaisten valtuustoryhmään ovat säilyneet. Arvostan suuresti myös Jari Heinosta ja toivon kaikkea hyvää VaTalle.

Raevaara kertoo saaneensa kyselyitä myös muista ryhmistä. Varteenotettavin vaihtoehto perussuomalaisiin siirtymiselle oli kuitenkin valtuustotyöstä luopuminen.

– Sote-palveluista tulee todella paljon yhteydenottoja kaupunkilaisilta. Kaupungin palvelut pitäisi saada kuntoon. Oleellista on, mihin rahoja käytetään.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa Raevaara oli Paavo Väyrysen perustaman Seitsemän tähden liikkeen ehdokkaana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut