Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Poliisipartio sai tehtävän kaupan pihamaalle – Paikan päältä löytyi BMW:llä ajava sekava mies, jonka auton keskikonsolissa oli kynäpistooli ja taskussa ainakin kahden henkilön ajokortit

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen miehen, jonka syyksi luettiin lähes kaksikymmentä erilaista rikosta. Mies on poliisin ja oikeuden vanha tuttu.

Useampi rikos kirjattiin Pirkkalassa sijaitsevan kaupan pihamaalta, jonne poliisipartio hälytettiin tarkistamaan täkäläisessä liikkeessä asioineen miehen kunto. Esitutkinnassa kuultu poliisi kertoi kunnon olleen sekava, ja mies oli poliisin paikalle saapuessa jo lähdössä pois paikalta BWM-merkkisellä henkilöautolla. Eteneminen estettiin siten, että moottoripyöräpoliisi ajoi oman kulkuneuvonsa BMW:n eteen.

Miehen kyydissä oli tapahtumahetkellä naismatkustaja. Miehelle tehtiin turvallisuustarkastus, jonka yhteydessä taskuista oli löytynyt paitsi patruunoita, myös takataskusta lompakko, jossa oli ainakin kahden eri henkilön ajokortit.

Kolmas partio oli siirtänyt BMW:n kaupan taakse ja tehnyt ajoneuvossa paikanetsinnän. Autosta löytyi lisää erikoista tavaraa: kuljettajan ja apukuskin välisestä keskikonsolista löytyi kynäpistooli. Sen vieressä oli useampi samanlainen patruuna joita oli löytynyt miehen taskuista. Kynäpistooli oli keskikonsolissa avoimesti esillä ja sitä ei oltu esimerkiksi peitelty millään tavalla.

Paikanetsinnän jälkeen paikalle oli tullut myös poliisin koirapartio. Koirat paikallistivat autosta myös huumaavia aineita.