Kangasala löysi yrittäjän näkötornin vieressä olevaan kahvilaan – "Pyrin luomaan kahvilasta tunnetun matkailukohteen tapahtumineen ja palveluineen"

Teemu Nurmi

Kangasalan Kirkkoharjun näkötornin yhteyteen rakennettuun kahvilaan on löytynyt toimija. Kaupunki vuokraa kahvilan Tmi Leipäkeijun Mari Koposelle. Leipäkeijun yrittäjä Mari Koposella on ennestään leipomotoimintaa Tampereen Leinolassa.

− Esittelimme kahvilaa useille kiinnostuneille loppuvuoden aikana. Viimeisessä vaiheessa mukana oli kolme potentiaalista toimijaa, kertoo Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara tiedotteessa.

Kangasalan Kirkkoharju sijaitsee kaupungin keskustassa. Kirkkoharjun laella sijaitseva funkisnäkötorni on valmistunut vuonna 1931 ja vieressä sijaitseva kahvilarakennus 2020.

Kirkkoharju sijaitsee hyvien julkisten yhteyksien äärellä ja on suosittu lähiliikunta- ja virkistysalue sekä osa seudullista liikuntareitistöä, josta on yhteys Tampereen Kaupin liikuntapuistoon.

− Kirkkoharjun näkötornin kahvilakonsepti ei tule rajoittumaan pelkkään kahvilatoimintaan, vaan pyrin luomaan kahvilasta tunnetun matkailukohteen tapahtumineen ja palveluineen, kertoo kahvilan tuleva yrittäjä Mari Koponen.

Kahvila aukeaa näillä näkymin talvilomaviikoksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut