Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Kauppiin tuli lisää parkkipaikkoja – viisikerroksinen pysäköintilaitos tarjoaa latauspisteitä myös sähköautoilijoille

Kaupin puistokorttelissa Tampereella on avautunut viisikerroksinen pysäköintilaitos, jonka nimeksi on tullut Finnpark Kauppi. Upouusi pysäköintihalli avattiin maanantaina siinä hengessä, että koronarajoitteet huomioitiin paikallaolijoiden määrässä. Pysäköintiä on helmikuun loppuun asti tarjolla 50 prosentin alennuksella.

Finnpark uskoo, että ratkaisun myötä pysäköinti on helpompaa alueen asukkaiden lisäksi muun muassa hiihtäjille ja muille liikunnan harrastajille sekä Taysissa kävijöille. Alueelle on rakennettu viisi uutta kerrostaloa, ja lähistöllä sijaitsevat Tampereen yliopistollinen sairaala Tays, potilashotelli Norlandia, Tampereen yliopiston Kaupin kampus, Kauppi Sports Center ja Kaupin keilahalli.

Sopimuspysäköintipaikkojen kysyntä on osoittautunut heti vahvaksi, joten alueella on selvästi ollut tarvetta myös pitempiaikaiselle pysäköinnille.

Finnpark Kauppi tuo sähköauton omistajille uusia latauspaikkoja: hallissa on 20 hidasta ja 2 nopeata latauspistettä.

Pysäköinti Finnpark Kaupissa tapahtuu ensisijaisesti Moovy-pysäköintisovelluksella. Pysäköintilaitoksessa on lisäksi kaksi maksupistettä, joissa voi halutessaan maksaa myös pankki- tai luottokortilla.