Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Makkaroita, Runebergintorttuja ja ruisleipää – nokialaisen Papu Designin kuosi koristaa nyt Pirkanmaan S-markettien työntekijöiden vaatteita

Pirkanmaan Osuuskaupan S-markettien työntekijät saavat uudet työvaatteet. Niiden suunnittelussa ovat olleet mukana S-markettien työntekijät itse.

Pirkanmaan Osuuskaupan S-marketketjujohtaja Sami Laine sanoo, että tähän asti työvaatteet on tehty periaatteella yksi malli kaikille.

– Jos ajatellaan, mistä tulee eniten palautetta työpaikalla niin työvaatteista, Laine sanoo.

– He, jotka käyttävät niitä vaatteita, tietävät parhaiten.

Uusia työvaatteita ovat olleet suunnittelemassa työntekijöiden lisäksi Lindström ja nokialainen Papu Design.

Uudessa työvaatemallistossa on aiempaa enemmän kuoseja: t-paitoja ja huiveja koristaa Antimet-kuosi. Papu Designin kuosisuunnittelija Hanna-Riikka Heikkilän suunnittelemassa kuosissa on suomalaisia elintarvikkeita kuten ruisleipää, makkaraa, omenia ja Runebergintorttuja. Uutuuksia ovat myös esimerkiksi farkkutunika, leggingsit ja toppaliivi.

Tavoitteena on ollut, että työasua voi hieman personoida. Tätä varten mallistossa on esimerkiksi huivi, pipo ja lippalakki.

Kuosien lisäksi työntekijät ovat kiinnittäneet huomiota toiminnallisuuteen: hengittävyyteen, joustavuuteen ja taskujen määrään ja sijaintiin.

Uusia työvaatteita voidaan odottaa S-marketteihin toukokuussa. Työvaateprojekti on ensimmäinen laatuaan osuuskaupassa. Ainakaan vielä ei ole keskusteltu uuden työvaatemalliston laajentamisesta muihin Suomen osuuskauppoihin. Laine kertoo, että enemmän on keskusteltu siitä, milloin konseptia voidaan laajentaa Pirkanmaan Osuuskaupan sisällä.