Nyt puhuu SKA-ravintoloiden pomo Jack the Roosterin kiinteistön tulevista visioista – "Ei muistuta Kaijakkaa eikä Roosteria"

Jack the Roosterin seuraaja löytyy Ravintola Kaijakan taustayhtiöstä. -
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Jack the Roosterilla aiemmin vuokralla ollut kiinteistö saa uuden vuokralaisen SKA-ravintoloista. Yhtiö on parhaiten tunnettu Ravintola Kaijakan taustalta.

Tamperelainen uutisoi uudesta vuokralaisesta aiemmin tiistaina.

Virallisesti uusi vuokrasopimus alkaa 1. toukokuuta kuluvaa vuotta. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kimmo Sirviö sanoo, että uusi ravintola ei ole tule olemaan kopio Kaijakasta – eikä sen paremmin Jack the Roosteristakaan.

– Ei muistuta Kaijakkaa eikä Roosteria, tulossa on sillä tavalla uudenlainen konsepti. Neuvottelut ja hienosäädöt ovat vielä itseasiassa hiukan vaiheessa, enkä välttämättä osaisi vielä siitä syystä tarkkaa luonnehdintaa antaakaan, Sirviö naurahtaa.

Sirviö kävi neuvotteluja kiinteistöstä viime syksynä. Hänen mukaansa vuokrasopimusneuvottelut käytiin nopeasti ja yksityiskohdista saatiin nopeasti sovittua.

Tamperelainen uutisoi Jack the Roosterin lopettamisesta aiemmin tiistaina.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut